Instructies en meer

Hoe werkt het?
De Rabo ClubSupport  is de enige wijze waarop financiële steun van de Rabobank ontvangen kan worden.  Doordat er op verenigingen en stichtingen gestemd kan worden, is er een transpartante manier gevonden om de verdeling van het beschikbare budget te bepalen. Dus simpel gezegd: des te meer stemmen, des te meer geld. 

Als kleine vereniging in het Zundertse, zouden wij het duur zeer op prijs stellen dat u één van uw stemmen uit zou willen brengen op zwemvereniging De Wildert. 

Rabo Clubsupport; stem nu! - AVO Assen

Hoe kan ik stemmen?
Als lid van Rabobank de Zuidelijke Baronie kunt u stemmen via onderstaande site: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ of via de Rabo Bankierenapp. Stemmen kan vanaf maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober 2020. 

Het stemmen gaat als volgt:

Door in te loggen in de app of op onze website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.


Wij zouden het uiteraard heel fijn vinden, als er veel (vrienden, familie en kennissen van) leden op onze vereniging stemmen. Dit is namelijk de enige manier waarop wij nog sponsoring van de Rabobank zullen ontvangen, wij kunnen jullie stemmen dus goed gebruiken!! 

Bedankt alvast!
 

Kalender

juni 2021

Volgende maand Vorige maand
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30